Nyhet, Stretch Evolve

Stretch Evolve är SAP Business Partner of the Year 2023

Stretch Evolve SAP Partner of the yeas

I dagarna höll SAP Sverige sin årliga kick-off för partners. Under eventet summerades 2023 – där Malin Anjou och Prashant Vimal presenterade Stretch Evolves genomförda SAP S/4HANA Cloud, public edition projekt, där flera partners ställde nyfikna frågor.

”Projektteamet både från kunden och oss har bevisat en gång för alla att SAP S/4 HANA Cloud är ett utmärkt affärssystem för både för mindre och medelstora bolag. Så kul att få berätta om det!”

säger Malin Anjou, VD för Stretch Evovle i Stockholm

Under eventet delades det också ut priser och vi är glada att berätta att vi fick mottaga utmärkelsen “Business Partner of the Year” med motiveringen:

”Det här priset går till en partner som är otroligt dedikerade till SAP med stor kunskap och enorm drivkraft att sälja våra lösningar inom ERP Cloud.

De fokuserar på NNN och de jobbar aktivt och kontinuerligt med Demand Generation aktiviteter för en stabil pipeline. Under åren så har vi byggt upp ett nära och fint samarbete som borgar för fortsatt framgång. Business Partner of the Year går till Stretch Evolve.”

“Det här priset är ett kvitto på att vi gör rätt saker. Det påvisar det värde vi skapar i våra kunders verksamhet och att vi har ett väl fungerande samarbete med SAP i alla dimensioner. Jag är otroligt stolt över det hela teamet har åstadkommit under det senaste året.”

säger David Glans, VD för Stretch Evolve i Göteborg.

”Så stolt över hela Stretch Evolve teamet som dag för dag bäddar för den här utmärkelsen. Tillsammans med våra kunder vill vi alltid sätta verksamhetsmålen i fokus, så därför är det extra roligt att vi fick utmärkelsen Business Partner of the Year”, fortsätter Malin.

Om Stretch Evolve

Vi ökar dina affärsförmågor med SAP affärssystem. Som SAP-partner hjälper vi dig att uppnå lönsam tillväxt och ökad konkurrenskraft genom att öka din affärsförmåga och entreprenörskap med S/4HANA affärssystem. Tillsammans ger vi dig förutsättningar för att möta framtiden – aldrig stagnera, att möjligheter tas tillvara på och att ditt SAP affärssystem utvecklas över tid i takt med att din verksamhet förändras och växer. Var du än befinner dig idag, tar vi dig framåt.

 

Dela inlägget