SAP konsulter & specialister

Tillsammans skapar vi hållbar kontinuerlig rörelse framåt

Tillsammans ger vi dig förutsättningar för att möta framtiden – aldrig stagnera, att möjligheter tas tillvara på och att ditt SAP affärssystem utvecklas över tid i takt med att din verksamhet förändras och växer. Med tydliga målbilder arbetar våra SAP konsulter tillsammans med dig, där vi gemensamt utmanar det ”normala”.

Söker du efter specialistkunskap inom SAP?

Vi erbjuder SAP-specialister inom:

  • Finans
  • Inköp
  • Lager, logistik & produktion
  • Masterdata & data migrering
  • Förändring- & projektledning
  • SAP Basis
  • Utveckling & UX
  • Rådgivning

Med vår långa erfarenhet kan du också ta hjälp av oss kring rådgivning kopplat till projektering och offertarbete inför inköp av SAP relaterade produkter och tjänster så väl som SAP-arkitektur och datalandskap.

Vi satsar på att våra konsulter kontinuerligt genomgår kompetensutveckling och certifieringar inom våra specialistområden, för att du ska få ut det bästa och mesta av ditt SAP affärssystem och vårt partnerskap.

 

Några av våra specialistområde

Fokusera på det du kan bäst - så sköter vi ditt SAP-behov

Vi tror på att stärka relationen mellan dig och ditt affärssystem, det skapar en hållbar kontinuerlig rörelse framåt. Därför erbjuder vi tjänster inom bland annat:

Business Intelligence & Analytics

Få bättre insikter och tydligare data på enbart åtta veckor med SAP Analytics Cloud. Du får tillgång till ett analytiskt verktyg med maskininlärning, förutsägelsefunktioner och intelligenta funktioner som hjälper dig att skapa automatiska rapporter, stödja konversationsgränssnitt samt hitta konkreta affärsresultat.

Masterdata

Många av de problem som påträffas inom de olika affärsprocesserna grundar sig i brist på god datakvalitet. Vi effektiviserar dina masterdataprocesser och därigenom möjliggöra ett snabbare, enklare och säkrare sätt att arbeta. Vi ger dig insyn i hur du kan hantera data till och från SAP med hjälp av verktyg och mallar – vilket har en positiv effekt på effektiviteten hos dina medarbetare.

Projektledning

Det är inte lätt att hänga med i SAP-världen samtidigt som du ska leda din verksamhet framåt. Anlita oss som projektledare för små och stora SAP-projekt. Alla våra projektledare är dessutom utbildade i förändringsledning – något som ökar din chans att uppnå ett bestående resultat av ditt SAP-projekt.

Rådgivning

Tekniken kommer att förbättra, effektivisera och öka din verksamhets resultat. Men förväntningarna av en digital transformation är främst nya sätt att arbeta, kommunicera och samarbeta samt leda verksamheten på. Genom att använda oss som rådgivare får du hjälp med att ställa rätt frågor, sätta upp ett business case kring din investering och hur du ska takla din transformation längs vägen.

Kontakta oss

Varför ett partnerskap med oss?

Verksamhetsmål piltavla

Fokus på din verksamhets mål

Vi sätter ditt verksamhetsperspektiv först – genom att flytta fokus från IT till dina affärsmål. Din utmaning är inte att hantera teknik, utan att du ska få det värde du efterfrågar.

ERP-livscykel

Hela din ERP-livscykel är viktig

Vårt team har lång erfarenhet av SAP, Cloud ERP och branschspecifika behov. Vår relation med SAP gör att vi gemensamt säkerställer din nöjdhet under hela ERP-livscykeln.

Affärsvärde i varje steg

Affärsvärde i varje steg

I en stegvis implementation av ditt affärssystem balanserar vi projekt och standardlösningar mot verksamhetens behov – för att du ska få affärsvärde snabbt.

 

Hittade du vad du sökte?

Letar du efter SAP-specialister eller rådgivare? Eller hittade du inte riktigt vad du sökte? Vi arbetar med allt kopplat till SAP. Så sannolikheten att vi kan hjälpa dig är stor. Kontakta oss, berätta mer om ditt behov, så tar vi det därifrån!