SAP S/4HANA Cloud

Tillväxt utan begränsningar

SAP S/4HANA Cloud är marknadens bästa affärssystem för medelstora bolag. Det är ett tryggt och skalbart affärssystem med helintegrerade processer – ett ERP i molnet för hela din verksamhet. Med sina två uppdateringar om året får du ett konstant uppdaterat system där du kan lära dig mer, växa och utvecklas längs vägen.

Never stop evolving with S/4HANA Cloud, public edition

Varför välja S/4HANA Cloud?

S/4HANA Cloud är ett globalt, användarvänligt och skalbart affärssystem som företag från fem anställda till världens största bolag använder. Det är ett marknadsledande affärssystem från en leverantör som definierar den globala ERP-marknaden och har majoriteten av världens tier one-företag som kunder.

S/4HANA Cloud är en molnlösning i realtid – en standardlösning som just är utvecklad av SAP i samråd med dessa tier one-kunder och all deras erfarenhet, beprövade processer och funktionalitet, med syfte att du som medelstort bolag också ska få tillgång till det bästa affärssystemet på marknaden.

Det är ett komplett, moduluppbyggt affärssystem i molnet, som baseras på AI och analys. Det automatiserar affärsprocesser och skapar en solid grund för ekonomi, produktion, lager och logistik, HR och mycket mer.

Du får en överblick på din verksamhet, möjlighet till ökad innovationstakt och integrerad hållbarhet och personifiering i ett och samma system:

  • Förenklade användargränssnitt och användarupplevelser
  • Förbättrad ekonomistyrning och redovisningskapacitet
  • Förbättrad Supply Chain management och lageroptimering
  • Realtidsanalyser och rapportering
  • Förutsägande analys och maskininlärningsfunktioner

Du får helt enkelt, ett premium ERP med tysk stabilitet och kvalitet med syfte att utvecklas och växa med dig och din verksamhet över tid – precis som flera hundra företag har gjort innan dig!

Nyfiken på hur SAP S/4HANA Cloud kan integreras i ditt företag?

 

Boka demo
Skatebaord hopp

Vad innebär en molnlösning?

Cloud ERP eller molnlösning betyder att ditt affärssystem finns i molnet och levereras via internet som en tjänst som du abonnerar på. SAP hanterar normalt underhåll, uppdateringar och säkerhet åt dig. Och därför behöver du ingen egen IT-förvaltning, om du inte vill!

Att välja cloud eller ett affärssystem i molnet går hand i hand med att investera i en standardlösning. Det är ett affärssystem med tydlig kärna. Det är flexibelt och skalbart, med möjligheter till förbättringar via tillägg, snarare än stora komplexa systemändringar som låser fast din verksamhet.

När du väljer S/4HANA Cloud får du också två uppdateringar om året – du får ett konstant uppdaterat affärssystem där du kan lära dig mer, växa och utvecklas längs vägen.

Det är inte för inte att 95% av alla affärssystemsimplementationer som görs på den skandinaviska marknaden är molnlösningar – bland annat för att det innebär lägre initialkostnader, större skalbarhet och smidighet, enklare integration och mycket mer.

Läs mer
Glad kille
Stretch Evolve blå sprayad vägg

Fler fördelar med S/4HANA Cloud

Förbättra resultat, processer och hållbarhet

Hantera marknadsförändringar och nya kundbehov

S/4HANA Cloud har tydliga dashboards och rapporter som skapar en lyhörd och datadriven verksamhet. Något som gör det lätt att få ut rapporter, ta rätt beslut och identifiera åtgärder fort.

Spara tid, pengar och minimera den mänskliga faktorn

Förbättrade marginaler – inga mer manuella processer! Affärssystemets automatiserade arbetsflöden skapar ett nytt värdeskapande fokus, där innovation sker proaktivt.

Identifiera besparingar och affärspotential

Väx och utvecklas utan begränsningar. Genom att driva digital transformation hittas nya tillväxtkällor med hjälp av flera datakällor som presenteras i realtid.

Spåra, hantera och förbättra hållbarheten

Med S/4HANA Cloud kan du skapa och följa processer för att minska utsläpp, avfall och miljöpåverkan. Och hållbarhetslagar – det följs genom kontroller och rapportering!

S/4HANA Cloud implementering steg för steg

Nyfiken på S/4HANA Cloud?

Vi på Stretch Evolve ökar din affärsförmåga via S/4HANA Cloud och har över 20 års erfarenhet av digitaliserings- och förändringsresor från traditionellt ERP till affärssystem i molnet. Vi är nyfikna på dig och dina behov – och hur vi kan hjälpa dig uppnå dina affärsmål!