Om oss

Vi tar dig framåt oavsett var du befinner dig idag

Stretch Evolve är det gemensamma varumärket för två av Stretchgruppens bolag, Stretch Evolve i Stockholm AB och Stretch Evolve i Göteborg AB. Tillsammans utgör vi en styrka med över 100 specialister inom SAP - från utveckling och projektledning till finans, supply chain och datamigrering och allt där emellan.

Stretch Evolve SAP konsulter glad man
SAP Stretch Evolve på Tegelvägg

Om oss

Stretch Evolve brinner för att fler företag ska få förverkliga sina affärsidéer och vara konkurrenskraftiga även i framtiden. Vi vill ge företag utrymme för att växa, tänka nytt, generationsväxla och skapa en lärande organisation som är i konstant rörelse framåt. Vi är övertygade om att vägen dit stavas SAP, och genom små steg för snabba resultat skapar vi konstant flöde av affärsvärde till våra kunder.

Detta agila arbetssätt gör också att vi skapar en lärande organisation internt, som ger våra medarbetare bästa möjliga förutsättningar att öka sin kunskap längs vägen för att skapa värde för våra kunder. Vi satsar stort på att våra konsulter genomgår kompetensutveckling och certifieringar inom våra specialistområden.

I över 20 år har vi arbetat i ett nära partnerskap med SAP och är klassade som SAP guldpartner. Stretch Evolve är sedan 2023, det gemensamma varumärket för två bolag inom Stretchgruppen; Stretch Evolve i Stockholm AB och Stretch Evolve i Göteborg AB, tillsammans är vi 100 SAP-specialister inom gruppen som varje dag gör skillnad för våra kunder.

Vi täcker den svenska marknaden och är idag representerade på två kontor; i Stockholm respektive Göteborg men våra medarbetare finns över hela Sverige, något som skapar en lokal närvaro för våra kunder.

Vad vi gör
SAP guldpartner Stretch Evolve
Stretch Evolve Knowledge badge SAP

Enterprise Resource Planning

  • SAP S/4HANA Cloud, Public Edition
  • SAP Business ByDesign
SAP winner Stretch Evolve

SAP Partner of the Year

  • 2023 Business Partner of the Year
  • 2017 Innovation Partner of the Year
Stretch Evolve Knowledge badge SAP

SAP Business Technology Platform

  • Application Development and Integration
SAP winner Stretch Evolve

SAP Performance Partner of the Year

  • 2023 EMEA North Partner Excellence Award
  • 2020 in Nordics for Growth, Revenue and NNN

Nyfiken på oss - hör av dig!

Solros
Stretchgruppen

Stretchgruppens ställningstagande

Vi kallar det hållbart entreprenörskap

Stretchgruppen har alltid trott på människans vilja och förmåga att utveckla en bättre värld. Nu stärker vi vår position och vårt ställningstagande. Vi kallar det, hållbart entreprenörskap.

Genom att göra hållbarhet lättare att skapa och förstå kan vi öka engagemanget och främja en bredare adaption av hållbara lösningar. Det är ett kollektivt ansvar vi har, att göra hållbarhet tillgängligt för alla och skapa en bättre framtid för kommande generationer.

I sin enkelhet handlar det om att bevara en balans mellan ekonomiska, miljömässiga och sociala aspekter för att möta våra nuvarande behov utan att äventyra kommande generationers möjligheter att tillfredsställa sina. Vi tänker fortsätta att göra det vi kan för att skapa ett långsiktigt positivt fotavtryck, både från oss och från våra kunder.

Läs mer

Senaste nytt

Stretch Evolve rörelse

Kontakta oss