SAP affärssystem

Vi ökar dina affärsförmågor med SAP affärssystem

Vi ökar dina affärsförmågor genom att implementera ett nytt SAP Cloud ERP eller genom att vidareutveckla och förvalta ditt befintliga SAP affärssystem. Vi tar dig framåt oavsett var du befinner dig idag.

Man skrattar Stretch Evolve SAP
Stretch Evolve blå mot SAP vägg

Varför Stretch Evolve

Lönsam tillväxt och ökad konkurrenskraft på marknaden - tillväxt utan växtvärk!

I ett partnerskap med oss skapar vi gemensamt en hållbar kontinuerlig rörelse framåt genom att stärka relationen mellan dig och ditt affärssystem. Den rörelsen, står för utveckling och sker i små steg för att skapa värde snabbt och ett lärande längs vägen.

För oss på Stretch Evolve är det viktigt att alltid sätta ditt verksamhetsperspektiv först. Vi fokuserar på affärsvärde och förväntad effekt, och inte enskild IT-funktionalitet. Det ger oss ett holistisk synsätt och förmåga att förklara de komplexa enkelt. Med tydliga målbilder arbetar vi tillsammans med dig, där vi gemensamt utmanar det ”normala”.

Genom att välja ett SAP affärssystem med oss som partner, skapar du tillsammans med oss utrymme för att växa. Du och din verksamhet får möjlighet att:

  • Bli mer lönsamma
  • Få större flexibilitet
  • Generationsväxla
  • Integrera hållbarhet i verksamheten
  • Få bättre möjlighet till affärsutveckling och innovation

Framförallt ger det möjligheter för lönsam tillväxt och ökad konkurrenskraft på marknaden – tillväxt utan växtvärk!

Stretch Evolve SAP kvinna på café

Varför SAP?

SAP är marknadens bästa affärssystem - även för medelstora bolag

Vi är SAP guldpartner sedan 2002. Att vi har valt att arbeta med SAP Cloud ERP är ingen slump. SAP är en världsledande leverantör som definerar den globala affärssystemsmarknaden. De står för standardisering, stabilitet och hög kvalité, och de sätter trenderna på ERP-marknaden sedan 1970-talet.

Bästa affärssystemet på marknaden – även för SME

99 av de 100 största företagen i världen använder ett SAP affärssystem, och 87 % av den globala handeln genereras i ett SAP system. Så ja, SAP används av stora bolag – och det är just därför du, som medelstort företag ska investera i affärssystemet S/4HANA Cloud.

S/4HANA Cloud är utvecklat av SAP i samråd med dessa kunder, med syfte att du som medelstort bolag också ska få tillgång till det bästa affärssystemet på marknaden med dess beprövade processer, branschspecifika funktionaliteter och best practice. Så ja, det är sant. SAP är inte bara för stora bolag utan också för dig som medelstort företag.

Nyfiken på hur SAP S/4HANA Cloud kan integreras i ditt företag?

Upptäck SAP S/4HANA Cloud
Stretch Evolve kvinna SAP glad
Betongvägg med Stretch Evolve SAP

Aktuellt just nu

Vanliga behov som vi hjälper våra kunder med

Implementering av S/4HANA Cloud

Med affärssystemet S/4HANA Cloud får du överblick på din verksamhet; kundinteraktioner i realtid, prediktiv analys, maskininlärning, innovation och personifiering i ett och samma system. Och det bästa av allt, det är tryggt, flexibelt och skalbart – du kan snabbt expandera och växa utan begränsningar.

Vägledning kring SAP ECC-lösning och resan mot S/4HANA

RISE with SAP. Branschspecifika processer och bäst praxis, hantera hållbarhet, tillgång till omedelbar analys och inbyggd säkerhet som skyddar din verksamhet. Modernisera din investering i SAP ECC genom att migrera till S/4HANA.

Utveckling av UX, applikationer, RPA-lösningar och integrationer

Vårt inhouseteam av utvecklare har bred kunskap inom SAP BTP (Business Technology Plattform), Neptune Software och Fiori som utvecklar ditt SAP affärssystem med förbättrade användarupplevelser, nya integrationer, djupare analys och effektivare processer.

SAP-specialister

Vi erbjuder SAP-specialister inom finans, inköp, supply chain, data migrering, förändring- och projektledning. Med vår långa erfarenhet kan du också ta hjälp av oss kring rådgivning kopplat till projektering och offertarbete inför inköp av SAP relaterade produkter och tjänster så väl som SAP-arkitektur och datalandskap.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du intresserad av något av våra SAP erbjudande eller tjänster? Eller hittade du inte riktigt vad du sökte? Vi arbetar med allt kopplat till SAP. Så sannolikheten att vi kan hjälpa dig är stor. Kontakta oss, berätta mer om ditt behov, så tar vi det därifrån!