User Experience lösningar

Bättre och effektivare användarupplevelser i ditt SAP affärssystem

Vill du spara tid och pengar? Minimera mänskliga misstag? Gå över till ett modernare gränssnitt? Skapa effektivare och gladare medarbetare? Då är användarupplevelser något för dig! Syftet med användarupplevelser, eller user experience (UX) är att det ska vara snabbare och enklare att arbeta i SAP.

Varför investera i effektivare användarupplevelser?

Hela syftet med effektivare användarupplevelser, eller user experience (UX) är att det ska vara lätt att göra rätt för användarna. Det ska vara en logisk och pedagogisk användarupplevelse där det inte går att göra fel. Du ska kunna genomföra ditt arbete och få ut det värde du efterfrågar på ett enkelt sätt.

Det kan handla om att digitalisera affärsprocesser, förenkla användargränssnitt, utveckla nya applikationer, minska utbildningskostnader, mobil åtkomst, skapa strukturerad och bättre visualiserad data, säkra och tydliga behörighetsroller eller att gå från flera inloggningar i olika system till en rollbaserad portal som samlar allt du behöver i ett och samma gränssnitt.

Vi har lång erfarenhet av att skapa bättre användarupplevelser för våra kunder. Vi har bland annat utvecklat leverantörsportaler för både Bergendahls och Volvo Cars. Dessutom har vi skapat behörighetskoncept och utvecklat applikationer för att effektivisera våra kunders dagliga verksamhet – där samtliga lösningar är kompatibla med SAP.

Vi har ett inhouse team med utvecklare och UX-specialister som förenklar och förbättrar våra kunders vardag och användarupplevelser varje dag, oavsett om du efterfrågar utveckling i SAP Fiori, SAP Business Technology Platform (BTP) eller Neptune Software har vi teamet för dig!

Om oss

Vill du arbeta effektivare i ditt SAP-landskap?

Vill du spara tid och pengar? Minimera mänskliga misstag? Gå över till ett modernare gränssnitt? Skapa effektivare och gladare medarbetare? Tveka inte att höra av dig, så pratar vi mer om din verksamhet och ditt behov!