SAP Business ByDesign

Gör det komplexa enkelt

SAP Business ByDesign är ett komplett och molnbaserat affärssystem för små företag som vill effektivisera och optimera sin verksamhet. Det skapar möjligheter för flexibilitet, skalbarhet och ökad innovation i din organisation.

Why Elektron Music Machine chose SAP Business ByDesign

Varför välja SAP Business ByDesign?

Det korta svaret är att du får väldigt mycket affärssystem för pengarna. SAP Business ByDesign hanterar allt från finansiella processer till försäljning, CRM, HR, projektstyrning, produktion, lager och ekonomi. Det är tillgängligt när och var du behöver det och i princip på vilken enhet som helst. Fritt, enkelt och skalbart!

Med Business ByDesign kan du ta vara på nya möjligheter och påskynda tillväxt:

 • Maximalt affärsvärde i hela organisationen – effektivisera processer
 • Ta beslut på realtidsinformation, med en integrerad analys och rapportering
 • Användarna kan arbeta varsomhelst och närsomhelst genom inbyggda mobila appar
 • Köra igång direkt – så nära ett ”plug and play”-system du kan komma

Denna SaaS-tjänst gör det möjligt för dig att öka din innovationstakt på ett stabilt och säkert sätt och till en väldigt fördelaktig kostnad.

Att införa eller byta ett affärssystem ska innebära något som förenklar vardagen. Som automatiserar, är användarvänligt och roligt att arbeta med. Vi vill öka dina affärsförmågor och vi föredrar att göra det i små steg.

Genom att leverera resultat tidigt och ofta vet vi att våra kunder får ut mesta möjliga från sin investering. SAP Business ByDesign har 36 fördefinierade processer som du kan välja mellan och vi implementerar Business ByDesign från start till drift på tre till fem månader. Våra specialister hjälper dig igång snabbt så att du kan skapa affärsvärde varje dag!

Perfekt för dig som står i startgroparna att skapa en modern organisation med tillväxt som mål!

Nyfiken på hur SAP Business ByDesign kan utveckla ditt företag?

Boka demo
Stretch Evolve SAP glad kvinna

Vidareutveckling av SAP Business ByDesign

Spara tid och pengar – smart vidareutveckling av ditt Business ByDesign

Har du redan investerat i SAP Business ByDesign? Grattis, då har du ett av marknadens mest stabila affärssystem som ger dig förutsättningarna för att möta framtiden.

Business ByDesign är ett affärsområde här på Stretch Evolve. Vi har mångårig kunskap och erfarenhet av affärssystemet och en kundbas som sträcker sig över flera branscher. Nu satsar vi starkt på att vidareutveckla befintliga Business ByDesign-lösningar åt den skandinaviska marknaden.

Med vår mångåriga erfarenhet och vårt inhouse-team av utvecklare skapar vi mervärde genom att erbjuda ett flertal produkter och tjänster som sparar tid och pengar samt ger dig en effektivare daglig drift. Bland annat erbjuder vi:

 • Automatiserad periodisering
 • Håll koll på svensk standard och legala krav med vår svenska lokalisering
 • Spara tid med robotiseringslösningar och automatiseringar
 • Applikationer efter ert behov via SAP Business Technology Platform (BTP)
Kundreferenser
Man skrattar Stretch Evolve SAP
Stretch Evolve blå sprayad vägg

Customer Success Management

Trygghet i hela ERP-livscykeln

Förutom nyimplmentation och vidareutveckling av ditt Business ByDesign, erbjuder vi en lösning för Customer Success Management. Det gör vi för att vi tror på långsiktigt partnerskap över hela ERP- livscykel. Vi vill att våra kunder ska få ut det mesta och det bästa av sin investering. Dessutom skapar det trygghet, att ha en partner som känner din verksamhet och förstår ditt behov på djupet.

Med oss som Customer Success Management-partner får du:

 • Bättre, snabbare och mer tillgänglig support när det behövs
 • Samlade ärende, frågor och kunskap
 • Proaktiva råd för vidareutveckling av ditt Business ByDesign
 • Solution Roadmap – nya produkter och lösningar
 • Releasehantering fyra gånger/år
 • Användarnätverk – kunskapsdelning från andra kunder och lösningar
 • Möjlighet till saminvestering med andra kunder
Om oss

Vad kan vi hjälpa dig med?

Är du nyfiken på SAP Business ByDesign? Är du en befintlig Business ByDesign-användare och letar efter en ny CSM-partner? Eller söker du någon som kan hjälpa dig att vidareutveckla din lösning? Vi på Stretch Evolve har mångårig erfarenhet av att arbeta med SAP Business ByDesign – och vi är här för dig.