Kundreferenser

Kundreferenser

Våra kunder är stora och medelstora bolag som verkar på den skandinaviska marknaden i en rad olika branscher. Det de har gemensamt är att de alla använder ett affärssystem från SAP, efterfrågar en långsiktig partner som förstår deras verksamhet och som kan följa med på hela deras ERP-livscykelresa.

Stretch Evolve SAP konsulter glad tjej
Stretch Evolve vit på betongvägg SAP

Vad våra kunder säger om oss

Ann-Sofie Sträng, Elektron

Det var skönt med en partner som inte bara pratade teknik, utan pratade affär och affärsvärde.

Anonym referens

Gedigen kunskap inom SAP och stor förmåga att driva komplexa IT-projekt, vilket i sin tur starkt bidrog till att vi fick synergier i vår verksamhet.

Lars Levin, Westpay

Vi fick snabbt förtroende för Stretch Evolve, de kunde systemet väl, de förstod våra företagsprocesser och dem är trevliga att hänga med.

Christine Ottenborn, Zenseact

We can contact Stretch Evolve whenever there's a problem and they were along with us the entire journey. They are very helpful, it feels like a personal relationship.


Varför ett partnerskap med oss?

Verksamhetsmål piltavla

Fokus på din verksamhets mål

Vi sätter ditt verksamhetsperspektiv först – genom att flytta fokus från IT till dina affärsmål. Din utmaning är inte att hantera teknik, utan att du ska få det värde du efterfrågar.

ERP-livscykel

Hela din ERP-livscykel är viktig

Vårt team har lång erfarenhet av SAP, Cloud ERP och branschspecifika behov. Vår relation med SAP gör att vi gemensamt säkerställer din nöjdhet under hela ERP-livscykeln.

Affärsvärde i varje steg

Affärsvärde i varje steg

I en stegvis implementation av ditt affärssystem balanserar vi projekt och standardlösningar mot verksamhetens behov – för att du ska få affärsvärde snabbt.

 

Vill du också samarbeta med oss?

Vi är den personliga SAP-partnern som förklarar det komplexa enkelt. Med oss vid din sida får du en trygg partner, inte en IT-leverantör. Vårt fokus är på din verksamhet och dina mål, vi arbetar tillsammans med dig under varje steg din ERP-livscykel.