Nyhet, Stretch Evolve

Stretch Evolve vinner SAP® EMEA North Partner Excellence Award 2024

Stretch Evolve Excellence award

Priset delas ut vid EMEA North Partner Awards Ceremony 2024

Stretch Evolve tillkännager idag att de mottagit ett SAP® EMEA North Award for Partner Excellence 2024 för Business Plan Achievement. Utmärkelser delades ut av SAP till de toppresterande SAP-partnerna i norra Europa, Mellanöstern och Afrika som har gjort enastående bidrag till att driva digital transformation för företag som använder SAP-lösningar. Vinnarna – i partnerskap med SAP – hjälper kunder att öka sin innovation, få snabbare resultat samt växa hållbart genom SAP-lösning.

”Som den enda nordiska partnern som får SAP Partner Excellence Award 2024 är vi oerhört stolta över att våra investeringar i våra kunder uppmärksammas av SAP med denna hedervärda utmärkelse. Under 2023 har vi sett fantastiska resultat i både public och private cloud-projekt med SAP S/4HANA Cloud. Vi har flyttat vårt fokus för att möjliggöra affärsförmågor snarare än att vara IT-drivna, vilket är mycket uppskattat av våra kunder.” säger, David Glans och Malin Anjou, Co-VD Stretch Evolve

Utvalda SAP partners är nominerade till SAP Partner Excellence Awards, något som baseras på SAP:s interna försäljningsdata. En kommitté som består av regionala och globala SAP-representanter avgör vinnande partners i varje kategori enligt kriterier som försäljningssiffror och prestation. Priser delas ut i en mängd olika kategorier, inklusive övergripande försäljning, innovation, teknik, tjänster och lösningsspecifika områden.

”Grattis till vinnarna av SAP EMEA Partner Excellence Award. Återigen, i år har ni visat vad äkta partnerskap innebär, och hjälper fler kunder att navigera i sina affärstransformationsresor med passion och innovation”, säger Rafael Brugnini, Chief Partner Officer, SAP EMEA.

Stephane Mermet Chief Partner Officer SAP EMEA North fortsätter

”Dessa utmärkelser återspeglar kvalitén i vår region – inte bara i de lösningar som levereras till kunder idag, utan också i hur ni anpassar er och omfamnar framtida möjligheter. Vi ser fram emot att fortsätta fira era framgångar under 2024.”

Stretch Evolve var en tidig användare av SAP molnprodukter och är en etablerad ledande partner i Skandinavien. Stretch Evolves fokus är SAP S/4HANA Cloud som säkrar affärsförmågor, en stark användarupplevelse och innovation i SAP BTP-plattformen. Partnerskapet går tillbaka till 2002 och denna utmärkelse är den senaste av många genom åren.

Stretch Evolve fick sitt pris under EMEA North Partner Awards Ceremony 2024, en sammankomst av SAP-chefer, SAP-anställda och partners. Detta är SAP:s största årliga försäljningsmöte, fokuserat på att utbyta information om SAP:s strategi, försäljningsmetodik, tillväxtmöjligheter och produktinnovationer, samt sätt att driva framgång under året.

Om Stretch Evolve

Vi ökar dina affärsförmågor med SAP affärssystem. Som SAP-partner hjälper vi dig att uppnå lönsam tillväxt och ökad konkurrenskraft genom att öka din affärsförmåga och entreprenörskap med S/4HANA affärssystem. Tillsammans ger vi dig förutsättningar för att möta framtiden – aldrig stagnera, att möjligheter tas tillvara på och att ditt SAP affärssystem utvecklas över tid i takt med att din verksamhet förändras och växer. Var du än befinner dig idag, tar vi dig framåt.

###

SAP and other SAP products and services mentioned herein and their respective logos are trademarks or registered trademarks of SAP SE in Germany and other countries. Please see https://www.sap.com/copyright for additional trademark information and notices. All other product and service names mentioned are the trademarks of their respective companies.

Dela inlägget