Nyhet, Stretch Evolve

Vår tillväxtresa fortsätter med fler affärer och nya affärsförmågor

Stretch Evolve SAP tillväxtresa

Stretch Evolve brinner för att ge företag utrymme att växa, tänka nytt, generationsväxla och skapa lärande organisationer som fortsätter vara konkurrenskraftiga in i framtiden. Och vi lever som vi lär; vi är i konstant rörelse framåt – vi ökar våra kunders affärsförmåga genom att förstärka vår.

Som ett resultat av vår starka tillväxt; vunna affärer och ökad efterfråga på våra tjänster och produkter relaterade till SAP affärssystem har vi under de senaste månaderna förstärkt vårt team med 12 nya medarbetare. Vi är nu över 100 SAP-specialister som varje dag gör skillnad hos våra kunder.

”Vi brinner för att utveckla affärsförmågor både våra egna och våra kunders. Vi ser fram emot att våra nya medarbetare ska bidra med sin kompetens och sina personligheter för att stärka vår position på affärssystemsmarknaden”, säger Malin Anjou, VD på Stretch Evolve i Stockholm AB

Vårt ökade rekryteringsbehov är ett tydligt tecken på vår framgång och ambition att vara en drivande kraft inom affärssystemsmarknaden. Vi vill ge fler skandinaviska företag tillgång till marknadens bästa affärssystem . Något som har blivit mer lättillgängligt med SAP S/4HANA Cloud, public edition.

”Det coola med S/4HANA Cloud, public edition är att nu får även mindre och medelstora företag tillgång till världens bästa affärssystem utan att det ska kosta skjortan eller ta flera år att implementera”, avslutar David Glans, VD på Stretch Evolve i Göteborg AB

Vill du öka dina affärsförmågor tillsammans med oss?

Kontakta oss på hejevolve@stretch.se

 

Dela inlägget