S/4HANA Cloud, SAP

7 anledningar varför mindre tillverkningsföretag ska välja SAP S/4HANA Cloud

Stretch Evolve - 7 anledningar att välja SAP affärssytem

Världens bästa affärssystem har med SAP S/4HANA Cloud, public edition blivit tillgängligt för fler företag.

Det är ett tryggt, skalbart och kostnadseffektivt affärssystem. Tack vare den molnbaserade infrastrukturen, snabbare implementering och betalningsmodellen baserad på behov, ger det nu dig som mindre eller medelstort tillverkningsföretag samma möjligheter som världens största bolag.

1. Låg driftkostnad – det är en molntjänst

Med SAP S/4HANA Cloud får du tillgång till ett premium ERP utan att hantera den tekniska komplexiteten. Det är en molntjänst, vilket innebär att du undviker IT-infrastrukturen, stora IT-avdelningar och höga driftkostnader.

2. Ett affärssystem som växer med dig

En stor fördel med S/4HANA Cloud är att du aldrig behöver byta affärssystem igen. SAP erbjuder här ett flexibelt och skalbart system som skalas upp i takt med att ditt affärsbehov och produktion växer.

Och har du planer på att expandera internationellt, då finns stöd och kapacitet att hantera flera länder, språk och valutor – du kan på ett enkelt sätt skala din verksamhet över landsgränser.

3. Optimera dina tillverkningsprocesser utan anpassningar

S/4HANA Cloud innehåller branschspecifika processer och moduler, vilket gör att du kan optimera dina tillverkningsprocesser, supply chain och inköpsprocesser utan behov av stora anpassningar i systemet.

4. Ökad effektivitet utan att anställa fler medarbetare

Det finns också inbyggd automatisering och maskininlärningsfunktioner som hjälper dig att optimera dina affärsprocesser och minska manuell handpåläggning. Du kan så ledes få en ökad effektivitet utan att behöva anställa fler medarbetare, vilket är en stor fördel när resurser är begränsade.

5. Betala endast för det du använder

SAP S/4HANA Cloud public editions prismodell baseras på användning. Du betalar endast för de funktioner och kapaciteter du faktiskt använder. Därför kan du hålla dina initial kostnader låga. Du ökar endast din investering om du skalar upp din verksamhet och så ledes ditt affärssystem.

6. Snabb implementering – 20 veckor

Molntjänster går fortare att implementera än traditionella ERP. Det gör det för att det finns många standardiseringar med färdiga processer och moduler – och du behöver så ledes inte göra lika mycket skräddarsydda anpassningar. Läs mer om hur vår kund implementerade SAP S/4HANA Cloud, public edition på enbart 20 veckor.

7. Behåller din konkurrenskraft över tid

SAP har dominerat ERP-marknaden i över 50 år, genom att välja ett SAP affärssystem kan du känna dig trygg med att du får ett system som kontinuerligt uppdateras och förbättras, utan att du behöver investera i dyra uppgraderingsprojekt. Det säkerställer att du alltid har tillgång till den senaste teknologin – så att du behåller din konkurrenskraft.

Är du nyfiken på SAP S/4HANA Cloud? Och varför det sticker ut från andra affärssystem på marknaden? Kontakta oss på hejevolve@stretch.se

 

Dela inlägget