S/4HANA Cloud

Effekt på bara fyra veckor med ditt nya affärssystem

Stretch Evolve SAP S/4HANA Cloud

Du får ofta höra om affärssystemsimplementationer som drar ut på tiden och överskrider budget. Att genomgå en affärssystemsresa kan vara ett stort steg som tar lång tid, och för många är det första gången verksamheten implementerar ett affärssystem.:

Det kan i början vara svårt att visualisera hur ditt framtida affärssystem kommer att se ut – det kan kännas avlägsen tills du har ett fungerade systemlandskap med din egen masterdata på plats.

Eftersom effekterna av ett nytt affärssystem kommer först efter du har gått live, innebär det att implementationstiden är kritisk. Därför är drömmen när du ska implementera ett nytt affärssystem att det är plug and play – koppla in och tryck på knappen så fungerar det.

Med tjänsten Baseline Activation Service, hjälper vi dig att accelerera din affärssystemsimplementation. I vårt fall är affärssystemet SAP S/4HANA Cloud, public edition. Och med Baseline Activation ger det dig snabbt tillgång till ett fungerande systemlandskap med din masterdata på endast fyra veckor.

Varför Baseline Activation

Baseline Activation Service är en accelererad tjänst som ger dig ett affärssystem med fördefinierade och standardiserade processer med viss masterdata och funktionalitet – oberoende av din verksamhets storlek och struktur.

Tjänsten är utformad för att fungera som en första version av ditt affärssystem, och sker tidigt i ditt implementationsprojekt. I tjänsten ingår 75 fördefinierade processer som aktiveras – det möjliggör att du får tillgång till ditt nya affärssystem på nolltid. Därefter kan ditt affärssystem utvecklas, konfigureras och byggas på med ytterligare funktioner, affärsprocesser och data specifikt efter ditt behov.

Genom att investera i denna tjänst ger det dig och dina kollegor möjlighet att utforska, visualisera och hands-on använda ert affärssystem tidigt i implementationsprojektet. I tillägg kan också vi som SAP partner demonstrera och visa upp affärssystemet utifrån din verksamhet med din masterdata. Något som är en stor fördel för er upplärning internt.

Nyfiken på Baseline Activation?

Vi är en av de SAP partners som har certifierade Baseline Activation-specialister inhouse och med vår 20 års erfarenhet av affärssystemsimplementationer ser vi fram emot att guida dig i din resa mot SAP S/4HANA Cloud, public edition.

Kontakta oss här eller maila hejevolve@stretch.se

Skribent: Madelene Sträng, SAP – specialist med certifiering i Baseline Activation with SAP S/4HANA Cloud samt Cloud Solutions Project Manager

Dela inlägget