Nyhet, Stretch Evolve

Vi blickar mot 2024 – och summerar 2023

Stretch Evolve önskar god jul

Att summera ett år är alltid lärorikt och att blicka in i framtiden är alltid spännande. När vi stänger 2023 summerar Stretch Evolve ett fantastiskt år.

Ett år fyllt av spännande kundprojekt, nya kundsamarbeten, ett nytt gemensamt varumärke Stretch Evolve med tillhörande hemsida och affärs- och kompetensutveckling ”on-mass”. Lägg därtill att 60 av oss fick möjligheten att spendera 2 dagar tillsammans med nyckelpersoner på SAP:s huvudkontor i Walldorf.

Det har också varit ett lärorikt år på många sätt; licensförsäljningar, go-lives, massor med certifieringar och nya möten som gett nya möjligheter. 2023 är för Stretch Evolve verkligen ett år att minnas och glädjas åt. Stort tack till alla våra kunder, medarbetare och samarbetspartners som gjort detta möjligt.

När vi nu blickar framåt till 2024 så gör vi även det med glädje. Här kommer våra topp-tre spaningar:

  1. 2024 är året när vi övertygar marknaden att SAP inte bara är för stora bolag. Stretch Evolve har referenscasen med små och medelstora kunder som styrker detta och vi har bevisat att SAP S/4 HANA Cloud är framtidens affärssystem redan idag.
  2. 2024 är året när verksamheten och IT går hand i hand för att gemensamt uppnå de långsiktiga värden som ett nytt affärssystemprojekt innebär. Stretch Evolve jobbar från start med att involvera verksamheten det är vår tydliga linje för att snabbast nå resultat och räkna hem affärssystemsinvesteringen.
  3. 2024 är också året när många bolag kommer vilja ha stöd i sina affärssystem för att följa upp och påvisa sitt hållbarhetsarbete. Här har SAP flertalet lösningar som ligger Stretch Evolve varmt om hjärtat.

Nu kvarstår bara att önska en god jul och ett gott nytt år

Malin & David

 

Dela inlägget