S/4HANA Cloud, SAP

Byt till S/4HANA Cloud – och du behöver aldrig byta affärssystem igen

SAP S/4HANA Cloud varar förevigt

Att implementera ett nytt affärssystem kan liknas vid att ersätta verksamhetens ryggrad, och därför är valet av ett affärssystem som står sig över tid en avgörande framgångsfaktor.

SAP har dominerat affärssystemsmarknaden i över 50 år och det finns många skäl till att SAP S/4HANA Cloud, public edition är ett överlägset val för dig som medelstort företag; automatisering, realtidsinsikter, säkerhet, molnbaserad flexibilitet och långsiktig hållbarhet. Det är ett affärssystem som växer med dig över tid – du gör investeringen och sedan behöver du aldrig byta affärssystem igen.

Även om andra systemleverantörer kan vara en bra lösning för mindre och medelstora företag, erbjuder SAP S/4HANA Cloud, public edition en bredare uppsättning funktioner och fördelar som kan ge ditt företag stora konkurrensfördelar, oavsett hur stora eller små dina tillväxtambitioner är.

Spara tid och resurser med automatisering

SAP S/4HANA Cloud, public edition erbjuder avancerade automatiseringsfunktioner och intelligenta verktyg, som kan hjälpa ditt företag att optimera affärsprocesser, minska manuellt arbete och därmed spara både tid och resurser.

Fatta beslut snabbare med realtidsanalys

Du får tillgång till realtidsdata och avancerade analysverktyg, vilket gör det möjligt att fatta mer informerade beslut snabbare. En fördel som ger dig bättre kontroll och insikt i din verksamhet.

Robust säkerhet och efterlevnad

Med sina inbyggda funktioner för säkerhet och efterlevnad, hjälper det dig att följa lokala och globala regler och standarder. För dig som verkar i branscher med strikta regelverk, eller som behöver robusta säkerhetsåtgärder, är detta helt avgörande för det dagliga arbetet.

Aldrig byta affärssystem igen – investering i din framtid

SAP S/4HANA Cloud, public edition ger dig alltid tillgång till den senaste tekniken med regelbundna uppdateringar och nya funktioner. Något som möjliggör att du inte behöver byta affärssystem igen.

Lägre IT-kostnader med molnbaserad flexibilitet

Det är en molnlösning, vilket innebär att du slipper investeringar i egen infrastruktur och IT-underhåll. Det minskar den totala driftkostnaden och förenklar hanteringen av systemet. För dig som vill effektivisera och minska din IT-börda är detta en enorm fördel.

Tillgång till samma processer som världens största företag

SAP S/4HANA Cloud, public edition erbjuder en hög grad av standardisering, vilket innebär att du kan dra nytta av välbeprövade processer från världens största företag. För dig som prioriterar stabilitet, konsistens och optimerade arbetsflöden är SAP en bättre lösning än de konkurrerande affärssystemsleverantörerna – dessutom går det snabbt att implementera!

Förbättrade arbetsflöden med integrationsmöjligheter

Du får omfattande integrationsmöjligheter med andra system och plattformar, vilket kan underlätta för dig som arbetar med flera olika verktyg.

Undvik stora utvecklingsinsatser

För dig som har särskilda behov av specifika processer eller krav, är SAP bättre på att hantera dessa utan omfattande investeringar i utvecklingsinsatser jämfört med en mindre systemleverantör.

Kontakta hejevolve@stretch.se för att höra hur SAP S/4HANA Cloud, public edition kan framtidssäkra din verksamhet.

 

Dela inlägget