Nyhet, SAP

Joule förstår vad du menar, inte bara vad du säger – upptäck SAP:s nya AI-assistent

Joule

I dagarna släppte SAP en ny AI-assistent, Joule – som kommer att vara integrerad i hela SAP:s molnportfölj där bland S/4HANA Public Cloud och Business Technology Platform. Denna AI-assistent förstår dina HR-, finans-, supply chain- och inköpsprocesser samt dina kunder och din verksamhet på djupet.

Med nästan 300 miljoner företagsanvändare runt om i världen som regelbundet arbetar med molnlösningar från SAP, har Joule makten att omdefiniera hur företag – och människorna som driver dem fungerar.

säger Christian Klein, VD och medlem av Executive Board för SAP SE.

Med Joule kommer du att kunna effektivisera hela din verksamhets arbete och skapa bättre resultat på ett säkert och kompatibelt sätt. Det genom att Joule paketerar insikter från flera av dina SAP-lösningar och tredjepartskällor, och får fram smartare insikter som hjälper dig till ökade affärsförmågor.

Redan idag används AI på flera sätt i relation till affärssystem, men med Joule kommer en slutanvändare enklare kunna komma närmare företagsinformation för mer relevant analys och stöd. Just kombinationen av egna transaktionsdata, omvärldsförståelse och en förmåga att ge konkreta förslag på handlingar blir väldigt kraftfull.”, säger David Glans, VD, Stretch Evolve i Göteborg

Joule kommer att förvandla SAP – användarupplevelsen

Joule kommer att bäddas in i SAP-applikationer från HR till finans, supply chain, inköp och användarupplevelse, såväl som i SAP Business Technology Platform.

Joule tar utgångspunkt i SAP:s unika position i kopplingen mellan affärer och teknik och bygger på vårt relevanta, pålitliga och ansvarsfulla förhållningssätt till Business AI. Joule kommer att förstå vad du menar, inte bara vad du säger”, säger Christian Klein

Du ställer en fråga eller formulerar ett problem i klartext till Joule, och får databaserade svar som är hämtade från en mängd datakällor över din SAP-portfölj och tredjepartskällor. Föreställ dig till exempel att en tillverkare ber Joule om hjälp med att förstå försäljningsresultatet bättre. Joule kan identifiera underpresterande regioner, länka till andra datamängder som avslöjar problem med leveranskedjan och anslutningar till distributionskedjan för att erbjuda potentiella korrigeringar för tillverkaren att granska. Något som sparar både tid och pengar för verksamheten!

Joule kommer kontinuerligt att leverera nya scenarier för alla SAP-lösningar. Till exempel, inom HR kommer det att hjälpa till att skriva opartiska arbetsbeskrivningar och generera relevanta intervjufrågor.

”Vi får se exakt i vilken takt Joule utvecklas, något vi kommer följa väldigt noga, men det vi sett hittills är lovande för att kunna skapa ett levande och aktivt affärssystem som kan bidra till bättre affärsförståelse och stärka affärsförmågor hos alla SAP kunder.”

avslutar David Glans.

Joule kommer att finnas tillgänglig på SAP SuccessFactor senare i höst (2023) och med SAP S/4HANA Public Cloud i början av 2024.

Nyfiken på Joule eller på andra AI-lösningar från SAP?

Kontakta oss så berättar vi mer, hejevolve@stretch.se

 

Dela inlägget